Atter et år er gået, og personlige føler jeg at vi ikke har nået så lang som jeg kunne ønsket mig. Jeg havde lagt op til noget specielt sidste år, og indtil nu er det kun blevet til ord, i hvert fald for medlemmerne.

Som mennesker er vi gode til at komme med undskyldninger, og dem har jeg selvfølgelig mange af. Alligevel vil jeg tillade mig at bruge dem, ikke fordi jeg vil beskytte bestyrelsen og mig selv, men fordi det i virkeligheden ikke er sådan lige bare at stykke noget sammen der har med stipendiat at gøre. I forbindelse med min let haste tur til Argentina, benyttede jeg lejligheden til at snakke med medlemmer derover og få afklaret nogle af de punkter, som vi har diskuteret i bestyrelsen. Det samme har andre i bestyrelsen gjort, så nu er vi bedrer rustet til at komme med et konkret forslag.

Vi har også været meget optaget af 100 års jubilæum. Det er mange år, og det er meget sjælden at en forening har eksisteret i så lang tid. Alle bør være stolt af det og vi ønsker virkelig at markere det som en uforglemmelig begivenhed.

Forenings hjemmeside har også skab problemer, idet “hotellet” som vi brugte, pludselig var lukket. Heldigvis var German Buus opmærksom på dette. Han fik reddet

stumperne og bygget en ny, som samtidig er blevet mere brugervenlig og tidssvarende.

Som I kan se i programmet, har vi helt bevist i år ikke nogen form for underholdning, og vi lægger dermed lop til at deltagerne selv bidrager til denne. Vi vil gerne bruge krudtet til næste år. Det skaber så let mere tid til at snakke med dem vi nu møder, for vi ved, at for manges tilfælde, går der et år til, før de ses igen.

Der er nok flere emner jeg kunne tage op, men jeg mener ikke det er relevant. Det vigtigste er at alle skal vide, at der ikke er noget der er glemt eller lagt til side. Alle i bestyrelsen arbejder på sagen og kommer med nye forslag. Et bidrag fra medlemmerne er altid hjerteligt velkomne.

Jeg har selvfølgelig et ønske mere, og det er, at mange frivillige melder sig til næste års arrangement. Det er mere en fysisk hånd vi får brug for. Parken trænger til en opfriskning. Forslaget er, at vi mødes en weekend og giver den hele armen. Detaljerne vil jeg nævne til generalforsamlingen, men en god “parrillada” og let vin kan vel hjælpe til at det ikke bliver så tungt.

Jeg glæder mig til at vi for rigtig gang i alt til næste år, og kunne møde og hilse på mange den 30. juni.

På bestyrelsens vegne, tak.

Gunnar Flensborg